header 9
header6
header 11
header23
header10
header21
rand image header 41
header8

 

 

Om Upplevelseresor

Uppevelseresor har som tema samspelet mellan människa, odling och natur.

Vi rör oss utanför turiststråken

Vi följer en fastställd resplan med inbokade besök och sevärdheter ofta en bit bort från de vanliga turiststråken. Besöken hos lantbrukare, i skolor, i byar, på fälten, på marknader mm, sker också spontant när vi ser något intressant längs färdvägen. I många länder är besök på landsbygden tillrättalagda för turisterna. Vi försöker i den mån det är möjligt att undvika dessa platser för att ni skall få uppleva den verkliga landsbygden och träffa människor i sin riktiga vardag och förhoppningsvis kommer ni att ha något unikt att berätta när ni kommer hem.

Möten med minoritetsfolk

Flertalet av de länder vi besöker får räknas som utvecklingsländer där många människor inte minst minoritetsfolken lever under mycket enkla förhållanden på landsbygden. Besöken hos dessa ofta undanträngda folkgrupper som brukar marginalmarker och lever under naturens nycker visar på människans fantastiska överlevnadsförmåga. Möten med dessa människor kommer man aldrig att glömma.

 

Så här anmäler du dig

Fyll i och skicka in-I DAGSLÄGET GÅR DET INTE ATT ANMÄLA SIG DÅ VI HAR "TIME-OUT" F.N.

 

Bokningsinfo-

I DAGSLÄGET GÅR DET INTE ATT ANMÄLA SIG DÅ VI HAR "TIME-OUT" F.N.

Flygpriser

Flyg från Köpenhamn (CPH).

Nedan visas cirkapriser. För dagsaktuella flygpriser gå in på exempelvis www.flygresor.se och jämför. OBS - ofta kan man bara få prisuppgifter max ett år framåt i tiden.

Tanzania ca 8.000 kr
Brasilien ca 9.000 kr
Nya Zeeland ca 11.500 kr
Ecuador ca 13.000 kr
Vietnam ca 6.000 kr
Peru ca 12.000 kr
Nepal ca 8.000 kr