header21
header 11
rand image header 41
header6
header23
header10
header8
header 9

 

 

Far Travels resefilosofi

 

Den som reser har alltid något att berätta... 

Behagliga äventyr med Far Travels AB

Far Travels viktigaste målgrupp är ni som kommit en bit upp i åren, men ändå vill uppleva lite äventyr på ett behagligt sätt.

Livet på landet, lantbruk i främmande länder och minoritets- och ursprungsfolk i centrum

Med vår agrara bakgrund är det livet på landet vi vill visa våra resenärer. Minoritets- och ursprungs-befolkningens liv och sedvänjor tillhör vårt stora intresse och därför finns besök hos dessa grupper med i programmet där så är möjligt. Vi är också mycket intresserade av att förstå hur lantbruket ser ut och fungerar i främmande länder.

Unika upplevelser där det bärande temat är jordbruk och matproduktion

Det är vår förhoppning att ni som resenärer skall få se en annorlunda landsbygd, träffa intressanta människor, se hur man brukar jorden och ha något unikt att berätta när ni kommer hem.

Anpassat boende — sova i bambuhydda i Amazonas eller på 4*-hotell

Vi färdas som regel med egen buss. Boendet är i viss mån anpassat så att vi en eller några nätter får uppleva ett lokalt lantligt boende. Det kan vara ett kurhotell i Ukraina, en bambuhydda hos indianer i Amazonas, ett stylthus hos Thaifolket i Vietnam, en jurta på grässlätten i Mongoliet eller ett tältläger i den australiensiska ödemarken.  Normalt bor vi på 3*- ibland 4*- hotell samt att hel- eller halvpension ingår i resans pris.

Vi rör oss oftast utanför turiststråken

Vi reser i främmande land och besöker områden dit relativt få turister kommer. Det betyder också att man får ta seden dit man kommer och att det inte alltid fungerar som hemma. Som resenär måste man ibland också vara beredd på att improvisera. Detta är lite av resandets själ och det som i många fall verkligen är de minnesvärda stunderna.

Den som reser har alltid något att berätta…

Välkommen till nya upplevelser!


 Bengt & Birgit Landquist, Far Travels AB

Så här anmäler du dig

Fyll i och skicka in

För att boka din resa fyller du i en anmälningsblankett och skickar till oss. Gå till Reseanmälan i huvudmenyn. För att skriva ut blanketten klickar du på skrivarsymbolen  högst upp till vänster på blanketten.

Bokningsinfo

Så bokar du:
  1. Läs igenom Far Travels AB:s resevillkor HÄR
  2. Fyll i och skicka in en reseanmälan.
  3. Far Travels AB fakturerar anmälnings-avgiften när vi fått in reseanmälan 
  4. När tillräckligt många bokat får du info om hur du gör flygbokningen 
  5. Ca 50 dagar före avresan får du slutfaktura och resedokumentation

Flygpriser

Flyg från Köpenhamn (CPH).

Nedan visas cirkapriser. För dagsaktuella flygpriser gå in på exempelvis www.flygresor.se och jämför. OBS - ofta kan man bara få prisuppgifter max ett år framåt i tiden.

Tanzania ca 8.000 kr
Brasilien ca 9.000 kr
Nya Zeeland ca 11.500 kr
Ecuador ca 13.000 kr
Vietnam ca 6.000 kr
Peru ca 12.000 kr
Nepal ca 8.000 kr