header 9
header23
header8
header10
header6
header 11
rand image header 41
header21

 

 

Kontakt

Vill du ha våra nyhetsbrev mejla "Nyhetsbrev" till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Information om företaget Far Travels AB och om våra resor - mejla eller ring Bengt eller Birgit Landquist. 
Adress:
Far Travels AB
Norrvidinge 1257, Fornåker
268 72 Teckomatorp

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bengt: 0705/ 93 08 71
Birgit: 0705/ 93 08 77

Bankgiro: 5061-3439

Far Travels köps av Bengt & Birgit Landquist

Far Travels som startades av Sjunne Paulsson för tolv år sedan säljs till Bengt & Birgit Landquist. Under åren har Far Travels arrangerat många lantbruks- och upplevelseresor till olika fjärran resmål, som Vietnam, Ecuador och Sydafrika, och även flera resor till mer närliggande länder som Ukraina. Över 1 000 nöjda resenärer, varav de flesta lantbrukare, har på detta sätt kommit ut i världen. De nya ägarna kommer att hålla fast vid Far Travels resefilosofi den som reser har något att berätta. Ett av grundarens huvudsyften har varit att med sin agrara bakgrund framförallt visa hur livet på landet är i fjärran länder, och det är en vision som Bengt & Birgit kommer att hålla fast vid. Sjunne är väldigt glad att kunna sälja sitt livsverk till någon som delar denna syn på Far Travels verksamhet samt påpekar också att det är positivt att det är två agronomer som kommer att driva Far Travels vidare. För Bengt, som efter tjugosju år lämnar kött- och charkindustrin, är engagemanget i Far Travels en möjlighet att överföra sin erfarenhet av internationellt arbete till upplevelserika resor för lantbruksföretagare och andra intresserade. Birgit räknar med att fortsätta sitt arbete på SP Food and Bioscience i Lund.

Övertagandet kommer att ske succesivt under första halvåret 2016 och Sjunne har vällovligt accepterat att hjälpa de nya ägarna komma igång.

Bengt & Birgit ser med spänning fram mot sitt nya liv som researrangörer och passar samtidigt på att tacka Sjunne, som på ett så fantastiskt sätt startat och utvecklat Far Travels så att resenärerna kan uppleva något på landsbygden utanför de vanliga turiststråken.  

För eventuella frågor hänvisas till: Bengt Landquist 070-593 08 71, Birgit Landquist 070-593 08 77, Sjunne Paulsson 070-874 21 54.

Så här anmäler du dig

Fyll i och skicka in

För att boka din resa fyller du i en anmälningsblankett och skickar till oss. Gå till Reseanmälan i huvudmenyn. För att skriva ut blanketten klickar du på skrivarsymbolen  högst upp till vänster på blanketten.

Bokningsinfo

Så bokar du:
  1. Läs igenom Far Travels AB:s resevillkor HÄR
  2. Fyll i och skicka in en reseanmälan.
  3. Far Travels AB fakturerar anmälnings-avgiften när vi fått in reseanmälan 
  4. När tillräckligt många bokat får du info om hur du gör flygbokningen 
  5. Ca 50 dagar före avresan får du slutfaktura och resedokumentation

Flygpriser

Flyg från Köpenhamn (CPH).

Nedan visas cirkapriser. För dagsaktuella flygpriser gå in på exempelvis www.flygresor.se och jämför. OBS - ofta kan man bara få prisuppgifter max ett år framåt i tiden.

Nya Zeeland ca 10.500 kr
Vietnam ca 6.000 kr
Peru ca 12.000 kr
Nepal ca 8.000 kr